aikuisten hiihtokoulu

TÄRPIT TEKNIIKKAAN – Nauti hiihdosta yhä enemmän: Aikuisten hiihtokoulut 2021

Suuren suosion saanut Tärpit tekniikkaan- aikuisten hiihtokoulu saa jatkoa. Jatkokurssi järjestetään vapaan hiihtotyylin osalta, ajankohtana 1. ja 2.3. klo 18.-19.30 Laajavuoressa.

Hiihtokoulun viime kerroilla osallistujat tutustuivat kuokkaan, wasbergeriin, mogreniin ja sauvoitta luisteluun. Jatkokurssi jatkaa tekniikkaharjoitteluita tutustuen vapaaseen hiihtotekniikkaan vielä yksityiskohtaisemmin. Jatkokurssille ovat tervetulleita sekä aiemman kurssin osallistujat sekä hiihtäjät, joille vapaan tekniikan perusteet ovat jo tuttuja!

HARJOITUKSET

Ma 1.3. klo 18.00-19.30 Laajvuori
Ti 2.3. klo 18.00-19.30  Laajavuori

Hiihtokouluun otetaan 20 ensin ilmoittautunutta. Hiihtokoulussa on 2 valmentajaa, joten hiihtokoulu jaetaan kahteen ryhmään. Luvassa hiihtotekniikkaharjoitteita, henkilökohtaisia tekniikkavinkkejä sekä muuta hiihtoon liittyvää tietoa. Valmentajina toimivat Ski Jyväskylän hiihtäjät ja hiihtovalmentajat!

HINTA: 35 € plus palvelumaksu 1,30€

Tekniikkakouluun ilmoittautuminen sekä maksu Suomisportin kautta: Ilmoittautuminen aikuisten tekniikkakouluun

HUOM! Hiihtokoulumaksu sisältää ohjauksen, mutta ei seuran jäsenmaksua tai vakuutusta, jokaisella hiihtäjällä tulee olla oma tapaturma- tmv. vakuutus voimassa. Yksi vaihtoehto on ottaa aikuisten skipassi (37€), joka sisältää vakuutuksen. Jos haluat tulla mukaan Ski Jyväskylän toimintaan, kannattaa liittyä seuran jäseneksi!

Liittyminen Ski Jyväskylän jäseneksi

Lisätietoja seuratyöntekijältä Tiinalta: skijyvaskyla@gmail.com tai 040-1525722

TERVETULOA!

 

Close Menu