Uusi hallitus esittäytyy

Seuran hallitus valittiin kevätkokouksessa la 6.5. Lue alta uuden hallituksen esittelyt! Täysin uusina jäseninä hallituksessa ovat aloittaneet Hannu Karstunen, Marko Saaranen ja Lauri Pulkkinen.

Jarkko Kauppinen (puheenjohtaja)

Olen Jarkko Kauppinen, 56-vuotias Iisalmesta kotoisin oleva hiihtoa harrastava aktiivi kuntoilija. Hiihto on ollut aina lähellä sydäntä ja numerolappua tulee edelleenkin laitettua rintaan joka talvi niin lyhyemmillä kuin pidemmilläkin hiihtomatkoilla. Voisi jopa sanoa, että minulle hiihto ja siihen kuuluva oheisharjoittelu on ollut jonkinasteista huumetta jo syntymästä asti. Hiihtoharrastuksen ohessa lähes yhtä intohimoisesti harrastuksiin kuuluu kesäisin golf.

Työskentelen Tikkakoskella Ilmavoimien esikunnassa paikkatietopäällikkönä. Liityin Ski Jyväskylään heti seuran perustamisen yhteydessä. Olen nyt mukana Ski Jyväskylän

hallituksessa toista kautta, viime kaudella hallituksen varapuheenjohtajana ja nyt puheenjohtajana. Mottoni on ”yhdessä tehden hyvää tulee

Hannu Karstunen

Olen Hannu Karstunen, pari vuotta sitten Pohjois-Pohjanmaalta Muurameen muuttanut 70-kymppinen “eläkeläisukko”. Työhistoriani muodostuu aiemmasta opettajan urasta ja viimeisimpinä liikuntajohtajan ja talouspäällikön viroista.

Urheilu on kuulunut elämääni lapsesta saakka; kilpailijana (ei merkittäviä saavutuksia vielä) ja ns. kilpakuntoilijana. Lajeina on ollut suunnistus (etenkin hisu) ja hiihto, mutta lähes kaikkea on tullut kokeiltua.

Oman harrastamisen ohella (ja osin työnäkin) olen hairahtunut kouluttautumaan ja toimimaan ohjaajana, valmentajana, seurakehittäjänä/-kouluttajana jne. Liikuntahallinto on tullut tutuksi kuntien liikuntatoimessa, urheiluseurojen hallituksissa ja alueellisten liikuntaorganisaatioiden hallituksissa ja vähän valtakunnallisissakin kuvioissa.

Ski Jyväskylän jäseneksi ajauduin viime kesänä ja nyt keväällä en ymmärtänyt kieltäytyä hallituspaikasta, joten tässä sitä nyt ollaan. Nyt sitten tehdään mitä osataan, joten saa olla yhteydessä.

Mottoni on: Kestävyysurheilun harrastaminen ja edistäminen on kansalaisvelvollisuus ja kansantalouden kivijalka.

Marko Saaranen

Olen Marko Saaranen, 50 vuotias ensimmäisen kauden Ski Jyväskylän hallituksen jäsen. Kilpahiihtotaustaa löytyy juniori iältä eli ajalta, kun välineet ja tekniikat olivat jotain aivan muuta kuin nyt. Tämän päivän hiihtoa elän lasteni kautta, joten näppituntuma lajiin sekä huolto- ja välinepuoleen on sitä kautta olemassa. Haluan tuoda panostani nuorten innostamiseen lajin pariin, tukea heitä harrastuksen ja uran alkutaipaleella sekä toimia laadukkaiden toimintaedellytysten turvaamiseksi läpi vuoden. Kokemukseni Ski Jyväskylän konkreettisesta tuesta esimerkiksi HS loppukilpailuissa ja nuorten SM kisoissa voitelu- ja välinehuollossa ovat olleet myönteisiä ja mukavia kokemuksia menneiltä lähivuosilta.

Siviilityötä teen Gradia-koulutuspalvelut Oy:ssa toimitusjohtajana ja työmatkoja paljon tekevänä tavoitteeni on silti liikkua itsekin eri lajien parissa eli myös hiihtäen. Ski Jyväskylässä asiat ovat moneen seuraan verrattuna varsin hyvällä mallilla. Kehittämistä kuitenkin aina riittää ja tekeviä käsipareja kaivataan. Hyvää kesää koko seuran porukalle!

Lauri Pulkkinen

Olen Lauri Pulkkinen, 20-vuotias sukset jalassa kasvanut “pojan kloppi”. Hiihto on ollut osa elämääni aina ja seuran toiminnassa olen ollut myös pitkään mukana. Kilpaillut olen enemmän tai vähemmän tosissaan melko kauan ja myös ensi talvena lappu on tarkoitus laittaa rintaan.

Sukumme vaikuttaa seuran hallituksessa minun myötäni nyt kolmannessa polvessa eli seura- ja talkootyö taitaa kulkea verissä. Haluan kehittää seuran järjestämiä tapahtumia sekä luoda hyvät edellytykset lasten ja nuorten harrastamiselle. Haluan tuoda hallitukseen mukanani nuorten näkökulmaa. Olenkin kokoamassa nuorisotyöryhmää, joka kokoontuisi muutaman kerran vuodessa ja kävisimme yhdessä meitä puhuttavia asioita seuraan, hiihtoon ja miksei elämään yleensäkin liittyen. Jos olet 15-20 vuotias ja kiinnostunut nuorisotyöryhmästä, niin laitteleppa viestiä!

0449670219 pulkkinenlauri03@gmail.com

Nähdään lenkkipoluilla!

Reetta Pitkänen

Olen Reetta Pitkänen, ihan kohta 33-vuotias nuori. Nyt alkaa toinen vuosi Ski Jyväskylän hallituksessa.

Minulla on 3 lasta, joista 2 harrastaa ampumahiihtoa. Vanhempi tytöistämme harjoittelee hopeasomparyhmässä ja nuorempi isosompa ryhmän mukana.

Omaa laji- ja hiihtotaustaa löytyy omasta ampumahiihtoharrastuksesta, joka kyllä loppui teininä. Hiihdettyä tulee edelleen talvisin ja ammuntakin on jatkunut, kun omat lapset aloittivat harrastuksen. Muitakin lajeja, kuten tanssia, on tullut harrastettua ja liikunta on aina kuulunut tärkeänä osana elämään.

Ski Jyväskylän toimintaan tulin ensin mukaan vanhempana, kun kaivattiin hiihtoon valmennusta. Sitten innostuin, totta kai, kehittämään seurassa ampumahiihtopuolta, johon onkin tullut viime vuonna hirveästi uusia innokkaita. Ampumahiihto onkin seuran toiminnassa erityisen lähellä omaa sydäntä. Tällä hetkellä ohjaan mieheni kanssa ampumahiihtoharjoituksia.

Siviilityössäni olen päivätöissä levyseppähitsaajana ja illat sitten vaatetusalan yrittäjänä.

Seuran väelle haluan toivottaa hyvää kesää ja aina saa olla yhteydessä tai nykäistä hihasta, jos on ideoita, kysyttävää tai ihmeteltävää!

Aki Tuovinen

Olen Aki Tuovinen, vauvasta saakka hiihtoon kiinni kasvanut 43-vuotias nuorimies. Olen koko aikuisikäni työskennellyt hiihto- ja urheiluvälineiden parissa, jonka lisäksi hiihto on

kuulunut elämääni valmennuksen, välinehuollon ja oman harrastamisen kautta. Muutin Jyväskylään 2017 ja olen ollut mukana Ski Jyväskylän hallituksessa reilun vuoden ajan. Seuratoiminnassa minua kiehtoo erityisesti hiihtoharrastuksen kiinnostuksen lisääminen, nuorten urheilijoiden polun tasoittaminen sekä vetovoimaiset tapahtumat. Tapahtumatuotannosta minulla onkin kokemusta jo reilun parin vuosikymmenen ajalta myös selostajan / kuuluttajan roolissa.

Olli Jarva

Olen Olli Jarva, syntyjäni imatralainen ja edustin melkein 30 vuotta Imatran Urheilijoita, kunnes viime talveksi siirryin Ski Jkl riveihin. Lajeina hiihto ja ampumahiihto, niissä kilpailu ja valmennus. Valmennustieteen opinnot katkesivat joskus graduvaiheeseen kun yrittäjäura alkoi ja sille tielle olen jäänyt. Lapsia on kolme ja niistä kaksi vilistää mukana seuran reeneissä viikkottain.

Close Menu