Kesäduuni OP:n piikkiin: Haemme liikuntaryhmien ohjaajaa!

Kesäduuni OP:n piikkiin: Haemme liikuntaryhmien ohjaajaa!

Ski Jyväskylälle on jälleen myönnetty Kesäduuni OP:n piikkiin avustus. Tarjoamme yhdelle nuorelle (15-17v) kahden viikon kesätyön seuratoiminnan innostavassa maailmassa. Lue alta lisää ja laita hakemus tulemaan jo tänään!

Kesäduunin tehtävät

Ski Jyväskylän kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu lasten ja nuorten liikuntakerhojen, leirien ja harjoitusten ohjaaminen sekä niiden suunnitteleminen yhdessä valmennuskoordinaattorin ja muiden ohjaajien kanssa. Ohjaamistehtävien lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä päivittämään seuran sosiaalisen median kanavia sekä näkemään, mitä kaikkea urheiluseuran työntekijöiden tehtäviin kuuluu. Halutessasi pääset myös suunnittelemaan tulevia tapahtumia.

Ketä etsimme?

Etsimme innostavaa, iloista ja esimerkillistä nuorta, jolla on halu ohjata lapsia ja mahdollistaa heille onnistumisen kokemuksia innostavan liikuntaympäristön kautta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta liikunnan ja/tai ohjaustoiminnan parissa, sekä lasten kanssa olemisesta. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä ammattitaitoiset valmentajamme ovat tukena ja apunasi perehdyttäen sinut työtehtäviin. Työllistettävän nuoren tulee täyttää 15 vuotta 2023, eikä hän saa olla täyttänyt 18 vuotta tuetun työsuhteen kestäessä.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi 14.4. mennessä osoitteeseen:
valmennus@skijyvaskyla.fi.
Hakemuksen muoto on vapaa, voit lähettää joko kirjallisen hakemuksen tai videohakemuksen. Kerro meille miksi juuri sinut pitäisi valita tehtävään!

Lisätiedot

Valmennuskoordinaattori Milla Tiainen
valmennus@skijyvaskyla.fi, p. 040-1525722

Close Menu