FIS-hiihdot kilpailtiin Laajavuoressa 18.2.-19.2.

FIS-hiihdot kilpailtiin Laajavuoressa 18.2.-19.2.

Viime viikonloppuna Laajavuoressa kilpailtiin Jyväskylän FIS-hiihdot ja kansalliset sarjat samoilla laduilla nuorten PM-kilpailuiden kanssa. Kiitos kaikille kisoihin osallistuneille! Kaikki tulokset: https://lhhtuki.yhdistysavain.fi/tulospalvelu/

Lauantaina kilpailtiin vapaalla hiihtotavalla. Naisten 5km matkalla Johanna Ukkola (Kainuun Hiihtoseura) oli nopein, toiseksi tuli Ski Jyväskylän Sini Alusniemi ja kolmas oli Marjaana Pitkänen (Vantaan Hiihtoseura). Miesten 10km:llä kolmen kärki oli Kalle Parantainen (IF Minken), Juuso Tossavainen (Kuusamon Erä-Veikot) ja Aleksi Parttimaa (SkiTeam 105).

Sunnuntaina vuorossa olivat yhteislähdöt perinteisellä. Naisten sarjan (10km) voitti Anni Kainulainen Vantaan Hiihtoseurasta, lauantain voittaja Johanna Ukkola oli toinen ja kolmas Emma Hämäläinen (Lahden Hiihtoseura). Miesten 15km:llä nopein oli Juuso Tossavainen, toiseksi hiihti Joonas Sarkkinen (Puijon Hiihtoseura) ja Kalle Parantainen oli tällä kertaa kolmas.

Close Menu