Kesätyö hiihtoseurassa

Kesätyö hiihtoseurassa

Millaista on kesätyö hiihtoseurassa? Lue alta kesätyöntekijämme Ellan ajatuksia. Ella on kesäkuussa työskennellyt Ski Jyväskylässä Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan mahdollistamana.

”Olen Ella, 17-vuotias nuori Jyväskylästä. Opiskelen tällä hetkellä lukiossa ja syksyllä aloitan kolmannen opiskeluvuoteni. Vapaa-ajallani tykkään urheilla ja viettää aikaa kavereiden ja perheen kanssa. Päätin hakea kesätöitä, joista saisin kokemusta ja oppia tulevaa varten. Yksi hakemistani töistä oli Ski Jyväskylän tarjoama kesätyö, jonka loppujen lopulta sain.

Olen kiinnostunut seuratyöskentelystä, lasten ja nuorten kanssa toimimisesta sekä ohjaamisesta. Ski Jyväskylä tarjosi mahdollisuudet näihin kaikkiin sekä oli seurana kiinnostava, jonka takia hainkin Ski Jyväskylän kesätöitä. Kesätyössä pääsin tutustumaan seurassa työskentelyyn erilaisista näkökulmista, ohjaamaan muun muassa Keskimaan ulkoliikuntakoulua sekä kesäliikuntaleiriä sekä tekemään erilaisia toimistotöitä.

Työssäni olen oppinut uusia asioita ohjaamisesta sekä erilaisten tietokoneohjelmien käytöstä. Olen saanut paljon tietoa Ski Jyväskylän toiminnasta ja päässyt myös seuramaan ohjauksia sekä muuta työskentelyä. Mielestäni työ on ollut hyvin antoisaa, mielenkiintoista ja monipuolista.”

Close Menu