Visma Ski Classic-sarjassa Ski Jyväskylälle tuttuja nimiä

Visma Ski Classic on pitkänmatkan hiihtojen kilpailusarja, jossa kilpaillaan ympäri Eurooppaa. Sarjan yksi tunnetuimmista kilpailuista on Ruotsissa hiihdettävä Vasaloppet.

Ensi kaudella Ski Classic-sarjassa hiihtää myös Ski Jyväskylälle tuttuja nimiä. Olli Tyrväinen edustaa suomalaista Team Edux-tallia. Tallin suunnitelmissa on osallistua kauden aikana vähintään seitsemään Visma Ski Classic- sarjan kisaviikonloppuun. Virolaisessa Team Nordic Jobs- tiimissä edustaa Terhi Pollari. Terhi kommentoi tulevaa kautta: ”Odotan kovasti kautta uuden tiimin kanssa, ja etenkin ensimmäisen kisaviikonlopun joukkuekilpailua Ruotsin Orsassa. Päätavoitteet ovat tammikuun kilpailuissa, jotka hiihdetään Keski-Euroopassa, sekä joukkueen kotitapahtumassa Tartossa ja kotimaisessa Ylläs-Levissä.”

Näiden maailman huippusarjassa kilpailevien hiihtäjiemme kautta saamme kokemuksia jaettavaksi myös syksyllä alkavaan seuran Jyväskylä Ski Marathon-hiihtokouluun!

Close Menu