Ski Jyväskylän ohjaajat ja valmentajat esittäytyvät: Pikkusompa-ryhmä

Tällä kertaa esittelyvuorossa pikkusompa-ryhmän ohjaajat Katriina Autti ja Ronja Linna.

 💫Mikä on parasta lasten ohjaamisessa? Katriina: “Lapset ovat perusluonteeltaan iloisia ja huolettomia ja niillä on niin hauskat jutut ja luovia ideoita. Lapset ei välitä turhista pikkuasioista, ei niitä kiinnosta jos on eriparisukat jalassa reeneissä, vaan ne nauttii asioitten tekemisestä ja innostuu pienistä asioista. Tietystä myös se kun näkee ilosia ilmeitä uuden oppimisen jälkeen ja saa olla apuna luomassa onnistumisen kokemuksia.” Ronja: “Ohjaamisen parasta antia on se, että saan toimia lasten kanssa ja samalla innostaa heitä lajin pariin”

💫Mikä on kivoin vetämäsi treeni? Katriina: “Kaikki noppeusreenit” Ronja: “Pesäpallovariaatiot suksilla!”

💫Mitä teet valmennuksen lisäksi?Katriina: “Treenaan itte hiihtoa, opiskelen luokanopettajaksi sekä liikunnanopettajaksi ja oon töissä XXL:ssä myymässä suksia ja pyöriä.” Ronja: “Opiskelen Jyväskylän yliopistossa liikuntapedagogiikkaa ja valmennan hiihtoliiton yläkoululeirejä Pajulahdessa”

Kuvassa voi olla 1 henkilö, seisova, luonto ja hiihto
Kuvassa voi olla ainakin yksi henkilö ja seisovat ihmiset
Close Menu