Ski Jyväskylän ohjaajat ja valmentajat esittäytyvät: Keskimaan hiihtokoulun ja alle kouluikäisten lasten ohjaajat

Taitavien hiihtäjien lisäksi Ski Jyväskylällä on monia ammattitaitoisia ja innostavia ohjaajia ja valmentajia!

Ensimmäisenä esittelyyn alle kouluikäisten ja Keskimaan hiihtokoulujen ohjaajat Lauri Pulkkinen ja Venla Pesonen.

 ✨Mikä on lasten ohjaamisessa parasta?Lauri: “Lasten ohjaamisessa parasta on nähdä kuinka lapset oppivat uusia asioita. Myös lasten ilo ja riemu on mahtavaa! ”Venla: “Lasten ohjaamisessa parasta on se, kun he innostuvat leikistä kuin leikistä. Aina alussa lapset ovat hieman ujoja, mutta pian he jo innokkaasti selittävät asioita. Lapset ovat vilpittömiä ja avoimia uusille asioille.”

✨Mikä on kivoin vetämäsi leikki?Lauri: “Majakkaleikki on mun ehdoton suosikki.”Venla: “Kivoin vetämäni leikki on ehkä pelikorttien metsästys.”

✨Millainen on oma hiihtotaustasi? Lauri: “Olen hiihtänyt pienestä pitäen ja myös kilpaa on tullut hiihdettyä melko kauan. Treenaan ja kilpailen yhä aktiivisesti.”Venla: “Hiihto on ollut aina mielekästä puuhaa talvisin, mutta hiihtoryhmään tulin vasta viime syksynä. Nyt hiihdän nuorten kilparyhmässä ja kilpailen ja harjoittelen aktiivisesti.”

Kuvassa voi olla 1 henkilö, seisova ja ulkoilu
Close Menu