Ski Jyväskylä hakee ohjaajia lasten hiihtokouluihin ja koulujen iltapäiväkerhoihin

Ski Jyväskylä on Jyväskylässä toimiva maasto- ja ampumahiihtoseura, joka on luokiteltu Suomen parhaaksi maastohiihtoseuraksi nyt kaksi vuotta peräkkäin. Liikutamme niin lapsia, nuoria, aikuisia kuin mastereitakin sekä harraste- että kilpahiihtotasolla. Aktiivijäseniä seurassa on noin 250. Seura on saanut alkunsa jo 1977 osana Huhtasuon Kisaa, ja se on tunnettu aiemmin myös nimellä Huhtasuon Hiihto 2000. Vuonna 2016 seuran nimeksi tuli Ski Jyväskylä.

Ski Jyväskylä hakee 3-4 hiihtokoulujen vastuuohjaajaa tai apuohjaajaa sekä ohjaajaa lasten iltapäiväkerhoon. Hiihtokoululaiset ovat iältään 4-7 -vuotiaita ja 7-12 -vuotiaita. Hakijalta edellytetään ohjauskokemusta, omatoimisuutta, jonkinlaista hiihdon lajituntemusta sekä kykyä suunnitella ja toteuttaa tunti itsenäisesti. Oma hiihtotausta katsotaan eduksi.

Työaika: Osa-aikatyö, 0-4 tuntia viikossa, riippuen ohjattavien ryhmien määrästä. Työ sijoittuu pääasiassa arki-iltoihin 17-20 väliselle ajalle. Tarkemmat työajat sovitaan erikseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus: Ryhmästä riippuen 10-15e / ohjauskerta.

Hakemukset: vapaamuotoiset hakemukset jatkuvalla haulla 31.12.2021 saakkasähköpostitse osoitteeseen toimisto@skijyvaskyla.fi. Ohjaajat rekrytoidaan sopivien löydyttyä.

Lisätietoja: toimisto@skijyvaskyla.fi

Close Menu