Ski Jyväskylän urheilijasopimukset on julkaistu

Ski Jyväskylä tarjoaa vuosittain seurasopimuksia menestyneille sekä lupaaville hiihtäjille. Ski Jyväskylän hallitus on hyväksynyt kokouksessaan 3.5.2021 kauden 2021-2022 seurasopimusurheilijoista ja seurasopimuksen sisällöistä. Seurasopimukset on nyt päivitetty ajan tasalle.

Sopimuksien tarkoituksena on sopia urheilijan ja seuran velvollisuuksista ja oikeuksista sekä urheilijan taloudellisesta tukemisesta. Seura saa urheilijan kautta näkyvyyttä ja urheilija saa tästä vastineeksi taloudellista tukea sopimuksen määrittelemällä tavalla. Kaudella 2021-2022 Ski Jyväskylä tarjoaa urheilijoille sopimuksia edellisen kauden menestyksestä riippuen:

Huipputiimi: kriteereinä sijoittuminen NYL 15 parhaan joukkoon ja MYL 25 parhaan joukkoon SM-hiihdoissa. Nuorten SM 17-23 sarjoissa 3 parhaan joukkoon.

Seurasopimusurheilijat: kriteereinä SM-hiihdoissa nuoret N/M 17, 18 ja 20 sarjassa 15 parhaan joukkoon. N/M23 sarjassa 8 parhaan joukkoon. NYL 25 parhaan ja MYL 35 parhaan joukkoon.  

Ski Classics- sopimusurheilijat: osoittaneet urheilullista otetta, tähtäävät pitkien matkojen hiihtoon ja on odotettavissa hyviä sijoituksia Ski Classics-sarjassa.

Haastajasopimusurheilijat: Eivät ole täyttäneet seurasopimuksen kriteerejä, mutta ovat sijoittuneet lähelle kriteereitä sekä osoittaneet urheilullista otetta ja tähtäävät kilpaurheiluun.

Lisäksi urheilijat saavat tulevalta kaudelta menestysbonuksia seuran määrittelemän menestystbonustaulukon mukaisesti.

Seurasiirrot on tehtävä toukokuun loppuun mennessä. Jos olet kiinnostunut seurasopimusten sisällöstä tai hiihtämisestä Ski Jyväskylässä, ota yhteyttä seuran toiminnanjohtajaan Teemu Vesalaan: teemu.vesala@skijyvaskyla.fi tai 050 5222664.

Close Menu