Ski Jyväskylä etsii toiminnanjohtajaa

Toiminnanjohtajaksi Suomen parhaaseen maastohiihtoseuraan

Ski Jyväskylä on Jyväskylässä toimiva maasto- ja ampumahiihtoseura, joka liikuttaa niin lapsia,nuoria kuin aikuishiihtäjiäkin harrastuksen polun alkupäässä ja kilpaurheilijoita kilpaurheilun saralla ympärivuotisesti. Ski Jyväskylä palkittiin Suomen Hiihtoliiton seuraluokittelussa Suomen parhaaksi maastohiihtoseuraksi vuonna 2019. Tavoitteenamme on lähivuosina pysyä Suomen yhtenä merkittävimmistä hiihtoseuroista.

Haemme Ski Jyväskylään toiminnanjohtajaksi laji-ja urheiluseuratuntemuksen omaavaa aikaansaavaa organisaatio-osaajaa, joka omaa hyvät vuorovaikutustaidot.

Toiminnanjohtajan tehtävänä on vastata päivittäisestä seuratoiminnasta. Kehittää hallintoa ja keskittyä toiminnan organisointiin ja uudenlaisen toiminnan luomiseen. Toimenkuvaan kuuluu sisäinen ja ulkoinen tiedotus, erilaisten tapahtumien ja markkinointikampanjoiden kehittäminen ja toteuttaminen, uusien yhteistyökumppanuuksien luominen sekä sidosryhmäyhteistyö.

Odotamme toiminnanjohtajalta innokkuutta ja motivaatiota kokeilemaan uusia asioita ja valmiutta kehittämään jo olemassa olevaa seuratoimintaa yhteistyössä seuran hallituksen, työryhmien ja vapaaehtoisten kanssa sekä halua kehittää Ski Jyväskylän tunnettavuutta ja kilpaurheilutoimintaa.

Hakijalta odotetaan hyviä viestintätaitoja,verkostoitumista, talouden tuntemista. Kielitaito sekä myynti- ja markkinointiosaaminen katsotaan eduksi.

Työsuhde on aluksi määräaikainen ja tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. Työaika sovittavissa osa- tai kokopäiväiseksi. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 6.12.2020 mennessä osoitteeseen skijyvaskyla@gmail.com  Viestiin viitteeksi ”Toiminnanjohtaja”.

Lisätietoja antaa:

Hallituksen pj. Olli Porkholm, 040 728 5534

Hallituksen vpj. Nina Peltonen, 040 091 1831

Close Menu