Jäsenmaksut siirtyvät Suomisporttiin

Ski Jyväskylä ottaa käyttöön Suomisport- palvelun!

Seuramme ottaa toimintansa tueksi Suomisport- seurapalvelun, joka tulee helpottamaan jäsenrekisterin ylläpitämistä, harjoitusryhmienhallinointia sekä tiedottamista.

Otamme palvelun käyttöön asteittain, ensimmäiseksi siirrämme palveluun jäsenistön ilmoittautumisen. Jäsenrekisterin ylläpitäminen helpottuu ja palvelu varmistaa EU:n tietosuojadirektiivin (GDPR) noudattamisen. Myöhemmin myös ryhmiin ja tapahtumiin ilmoittautuminen siirtyy Suomisporttiin.

Jäsenmaksun maksaminen Suomisportissa:

Seuran kevätkokouksessa kaudelle 1.5.2020-30.4.2021 on määritelty seuraavat jäsenmaksu:

Alle 15-vuotiaat jäsenet (jäsenet, jotka eivät täytä 15-vuotta ennen 30.4.2021): 15€

Yli 15-vuotiaat jäsenet (täyttänyt 15-vuotta tai enemmän 30.4.2021mennessä): 20€

Yksityihenkilön kannatusjäsenmaksu: 50€

Sekä Vapaajäsenmaksu jäsenille, jotka ovat olleet seurassa jäseninä 25 vuotta.

Suomisporttiin tulee ensimmäisenä lähettää yhdistyslain mukaisesti jäsenpyyntö, jonka seura hyväksyy. Jäsenpyyntöjen lähettäminen tapahtuu seuraavilla linkeillä:

Alle 15-vuotiaat jäsenet

Yli 15-vuotiaat jäsenet

Kannattajajäsenet

Vapaajäsenet

Ensin sinun tulee kirjautua Suomisporttiin kertakirjautumiskoodin avulla. Jos sinulla ei vielä ole Suomisport-tiliä, pystyt luomaan sen saman linkin kautta. Vanhempi/huoltaja: tee alle 15-vuotiaiden lasten kohdalla jäsenpyyntö eri linkillä, kuun teet esimerkiksi oman/yli 15-vuotiaan jäsenpyynnön. Kirjaudu ensin omilla tiedoillasi ja valitse tämän jälkeen huollettavasi liittyminen.

Jäsenmaksun maksaminen:

Kun seura on hyväksynyt jäsenpyyntösi, pääset maksamaanjäsenmaksun. Kirjaudu Suomisport-tilillesi, jonka jälkeen valitse valkoisestayläpalkista ”Ryhmien tapahtumat”. Seuraavaksi siirry samasta palkista ”Maksut”välilehdelle, josta löytyvät kaikki sinun ja huollettavasi avoimet maksut. Huomaa, että jäsenmaksuihin on lisätty 1,30€ palvelumaksu.

Close Menu