Lasten Lumipäivät liikuttavat lapsia ja lapsiperheitä Laajavuoressa 6.-7.2.

Lasten Lumipäivät järjestetään Laajavuoressa 6.-7.2.!

Jyväskylässä järjestetään helmikuun alussa Suomen Hiihtoliiton organisoima Lasten Lumipäivät, joka on osa laajaa Lumilajit Liikuttavat-kiertuetta. Jyväskylässä käytännön järjestelyistä vastaa Ski Jyväskylä. Päivät koostuvat alakoululaisille järjestettävistä päivätapahtumista ja torstai-iltana koko perheille suunnatusta iltatapahtumasta.

Päivällä Lumipäivät liikuttavat yli 400 koululaista, iltatapahtuma taas on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma, jossa liikutaan sukset jalassa temppuillen, pelaillen ja leikkien. Laajavuoressa pääsee vapaasti tutustumaan maasto- ja ampumahiihtoon sekä mäkihyppyyn. Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/245508836343640/

Talkoolaisapua tarvitaan

Tulossa on hieno tapahtuma, jonka toteutuminen ei kuitenkaan onnistu ilman talkoolaisten apua. Apukäsiä tarvitaan etenkin torstain ja perjantain päivätapahtumiin noin klo 7.30-14.00. Tehtävärastipisteille on tarve n.10 talkoolaiselle ja grillipisteelle on vielä etsinnöissä yksi henkilö molemmiksi päiviksi. Myös torstain iltatapahtumaan tarvitsisi muutaman apukäden. Olisi suuri apu, jos pääsisit talkoisiin joko molempina tai vaikka vain toisena päivänä!

Ilmoitathan itsesi talkoolaislinkin kautta tai laita suoraan viestiä osoitteeseen skijyvaskyla@gmail.com.

Close Menu