Ski Jyväskylä hakee seuratyöntekijää äitiysloman sijaiseksi 2.1.2020 lähtien

Ski Jyväskylä ry on maasto- ja ampumahiihdon erikoisseura, joka liikuttaa ympäri vuoden eri-ikäisiä ja -tasoisia hiihtäjiä. Seuran toiminta-alue on Jyväskylä ja sen lähialueet. Maastohiihdossa Ski Jyväskylä on lasten ja nuorten Tähtiseura ja keväällä 2019 Ski Jyväskylä luokiteltiin valtakunnallisessa maastohiihdon seuraluokittelussa Suomen parhaaksi hiihtoseuraksi.

Seuramme tavoitteena on saada hiihdon pariin lapsia, nuoria ja aikuisia haastamaan itseään ja pitämään kuntoa yllä hiihdon avulla. Lisäksi mahdollistamme kilpailusuuntautuneen urheilijan polun valinneiden nuorten kasvun kansallisen ja kansainvälisen tason kilpahiihtäjiksi. Tavoitteemme on myös säilyttää asemamme Suomen parhaana maastohiihtoseurana.

Seuratyöntekijä toimii nuorisovalmennuksen koordinaattorin sijaisena äitiysloman aikana. Työtehtäviin kuuluvat seuran toimistotyöt, valmentajien ja ohjaajien koordinointi, raportointi ryhmien toiminnasta sekä seuran tapahtumien järjestelyt, mm. toimiminen Lasten Lumipäivien ja Jyväskylä Ski Minimarathonin tapahtumavastaavana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan hyvää yhteistyökykyä, oma aloitteisuutta, organisointitaitoja, positiivista asennetta ja tapahtumajärjestelykokemusta. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus seuratoiminnasta.


Seuratyöntekijän tehtävä on kokopäivätyö, joka sisältää ilta ja viikonlopputyötä. Työ alkaa 2.1.2020. Työsuhde on määräaikainen 30.4.2020 asti. Määräaikaisuuden perusteena on Opetus- kulttuuriministeriön myöntämää hankerahoitus, joka päättyy 30.4.2020. Äitiysloman
sijaisuutta on mahdollisuus jatkaa 30.11.2020 saakka rahoituksen selvittyä.


Odotamme sinulta hakemusta palkkatoivomuksen kera 17.11.2019 mennessä osoitteeseen: skijyvaskyla@gmail.com, aihekenttään teksti ”Hakemus seuratyöntekijäksi”

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä nuorisovalmennuksen koordinaattorilta Minna Truhponen skijyvaskyla@gmail.com, 045-6174555 (ma-pe 9-15), tai varapuheenjohtajalta Nina Peltonen ninapeltonen@outlook.com 0400-911831.

Close Menu