Ski Jyväskylä ja Enervit yhteistyöhön

Ski Jyväskylä ja urheiluravinnemerkki Enervit ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Enervit toimii seurayhteistyön ohella myös Jyväskylä Ski Marathonin 2020 virallisena urheiluravinnekumppanina. Yhteistyösopimukseen kuuluvat myös urheilulasimerkit Briko ja Salice. 

”Olemme erittäin tyytyväisiä aloittaessamme seura- ja tapahtumayhteistyön Enervitin urheiluravinnetuotteiden ja Salicen sekä Brikon tuotteiden kanssa. Salice ja Briko ovat hyvin tunnettuja ja laadukkaita merkkejä ja useiden maamme kärkihiihtäjien käytössä. Enervit on puolestaan muun muassa maailman suurimman massahiihtotapahtuman Vasaloppetin urheiluravinnekumppani, joten yhteistyö myös meidän tapahtumamme kanssa tuo entisestään lisäarvoa tapahtumamme osallistujille.” toteaa Ski Jyväskylän puheenjohtaja Olli Porkholm.

”Haluamme olla edustamiemme tuotteiden kautta tukemassa Suomen parhaaksi maastohiihtoseuraksi viime kaudella valittua maastohiihtoseuraa sekä kehittämään Jyväskylä Ski Marathonista yhden Suomen parhaimmista massahiihtotapahtumista. ” kommentoi toimitusjohtaja Miku Santavirta Enervitin, Brikon ja Salicen tuotteiden maahantuonnista vastaavasta Max Trading Oy:sta.

www.enervit.fi
Close Menu