Yhteiset sauvarinneharjoitukset La 24.8.2019 alkaen Laajavuoressa

Syksyn koko seuraväen sauvarinneyhteisharjoitukset aloitetaan ensi lauantaina 24.8. Laajavuoressa klo. 9:00 (kokoontuminen Laajavuoren laskettelurinteen P-paikka). Myös seuran nuoremmat hiihtäjät ovat erittäin tervetulleita mukaan harjoituksiin.

Harjoituksen kesto 1,5-2h.
Harjoitukset ovat yhteislenkkityyppiset, joten erillistä ohjausta ei ole. Sauvarinneharjoitus tyypillisesti tehdään tehoharjoituksena, hyvä esimerkkiharjoitus jota aikuiset ja nuoret tekevät sisältää 2-3 nousua peruskestävyystasolla (PK) (=kävellen), 2-3 nousua vauhtikestävyystasolla (VK) (osa mäestä juosten/loikkien) ja 1-2 nousua vauhtikestävyys+/maksimikestävyystasolla (MK) (koko matka juosten/loikkien). Lopuksi voit vielä tehdä 1-2 nousua PK-VK -tason välimaastossa. Kunnon, iän ja päivän vireen mukaan saat tehdä ihan sellaisen harjoituksen kuin haluat -seura tarjoaa seuraa ja varmasti löydät porukasta samankuntoisen kaverin jonka kanssa mäkitreeniä tehdä.

Sauvarinneharjoituksia pidetään joka lauantai niin kauan kunnes ensilumenlatu aukeaa (lokakuun loppuun / marraskuun alkupuolelle). Aiempina syksyinä nämä lauantain sauvarinneharjoitukset keräsivät parhaimmillaan lähes 100 innokasta kerralla nousemaan Laajavuoren hiekkatietä huipulle -ikähaitarin ollessa 5-70v.

Tervetuloa mukaan!

Tiedustelut:
Heikki Karjaluoto (heikki.karjaluoto@elisanet.fi; 044-536 1637

Close Menu