Keskimaan ulkoliikunta-/hiihtokoulun ja nuorten harrastehiihtoryhmän ilmoittautuminen on avattu!

Keskimaan ulkoliikunta-/hiihtokoulu on suunnattu 2008-2011 -syntyneille lapsille, jotka haluavat liikkua ulkona ja oppia hiihdon perustaitoja leikinomaisesti. Ennen lumien tuloa ryhmässä harrastetaan liikuntaa monipuolisesti, mm. pelaillen, pyöräillen ja seikkaillen, ja lumien tultua opetellaan hiihdon perustaitoja leikkejä unohtamatta. Hiihtokoulu pyörähtää käyntiin syyskuun alussa (vko 36) ja jatkuu aina maaliskuulle saakka. Hiihtokoulu laajentuu entistä useampaan paikkaan, lisätietoja ja ilmoittautumislinkki löytyvät täältä: https://skijyvaskyla.fi/harjoitusryhmat/keskimaan-hiihtokoulu/. Hiihtokoulun vuosimaksu on 100e (sis. harjoitukset, kilpailut, materiaalit ja vakuutuksen) + seuran jäsenmaksu 20e.

Nuorten harrastehiihtoryhmä on uusi, 13-20-vuotiaille nuorille suunnattu ryhmä, joka kokoontuu kerran viikossa, maanantaisin, syyskuun alusta maaliskuun loppuun. Ryhmä on suunnattu nuorille, jotka pitävät hiihtämisestä ja haluavat kehittää itseään mutta eivät halua kilpailla tavoitteellisesti. Harjoitukset kestävät 1,5h kerrallaan, ja kullakin kerralla on oma teemansa. Ohjelma laaditaan ennen kauden alkua. Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki löytyvät täältä: https://skijyvaskyla.fi/harjoitusryhmat/nuorten-harrastehiihtoryhma/.

Lisätietoja voi kysellä myös Minnalta, skijyvaskyla(at)gmail.com, 045-6174555 (ma-pe 9-15)

Close Menu