SKI JYVÄSKYLÄ HAKEE VASTUUOHJAAJIA LASTEN HIIHTOKOULUIHIN TALVELLE 2019-2020

Ski Jyväskylä on Jyväskylässä toimiva maasto- ja ampumahiihtoseura, joka tänä keväänä luokiteltiin Suomen parhaaksi maastohiihtoseuraksi. Liikutamme niin lapsia, nuoria, aikuisia kuin mastereitakin sekä harraste- että kilpahiihtotasolla. Aktiivijäseniä seurassaon noin 250. Seura on saanut alkunsa jo 1977 osana Huhtasuon Kisaa, ja se on tunnettu aiemmin myös nimellä Huhtasuon Hiihto 2000. Vuonna 2016 seuran nimeksituli Ski Jyväskylä.

Ski Jyväskylä hakee 4-5 hiihtokoulujen vastuuohjaajaa. Hiihtokoululaiset ovat iältään 4-7 -vuotiaita ja 7-12 -vuotiaita. Hakijalta edellytetään ohjauskokemusta, omatoimisuutta, jonkinlaista hiihdon lajituntemusta sekä kykyä suunnitella ja toteuttaa tunti itsenäisesti. Oma hiihtotausta katsotaan eduksi.

Työaika: Osa-aikatyö, 0-4 tuntia viikossa, riippuen ohjattavien ryhmien määrästä. Työ sijoittuu pääasiassa arki-iltoihin 17-20 väliselle ajalle mutta myös viikonlopputyö on mahdollista. Tarkemmat työajat sovitaan erikseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus: Ryhmästä riippuen 10-15e / ohjauskerta.

Hakemukset: vapaamuotoiset hakemukset 28.7.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen skijyvaskyla@gmail.com. Haethan nopeasti, sillä voimme rekrytoida ohjaajia jo hakuaikana.

Lisätietoja: Minna Truhponen, 045-6174555 (ma-pe 9-15, ei 1.-16.7.), skijyvaskyla@gmail.com

Close Menu