tietosuojaseloste

Ski Jyväskylän rekisteri- ja tietosuojaseloste

Ski Jyväskylä noudattaa toiminnassaan EU:n tietosuojadirektiiviä (GDPR). Ski Jyväskylä ylläpitää jäsenrekisteriä, sähköpostilistaa, talkoorekisteriä ja valmennusryhmien / hiihtokoulujen jäsenten rekisteriä. Näiden rekistereiden sisältöä pääsee käsittelemään vain nuorisovalmennuksen koordinaattori, seuran hallitus ja tarvittaessa heidän valtuuttamansa henkilö (esimerkiksi jonkin valmennusryhmän jäsenrekisteriä kyseisen ryhmän joukkueenjohtajat ja valmentajat). Tietoja säilytetään luottamuksellisesti, eikä tietoja jaeta tai käytetä muuhun kuin seuran toimintaan ja siitä tiedottamiseen. Henkilöiden tiedot poistetaan rekistereistä heidän pyynnöstään – niitä ei poisteta automaattisesti.

Jos haluat poistaa tietosi Ski Jyväskylän rekistereistä, lähetä siitä sähköposti osoitteeseen toimisto@skijyvaskyla.fi Merkitse aiheeksi ”Henkilötietojen poisto”.

Osallistumalla Ski Jyväskylän järjestämään kilpailuun hyväksyt, että nimesi julkaistaan kyseisen kilpailun tuloksissa eikä nimeä voida jälkeenpäinkään tulosarkistosta poistaa.

Close Menu