tärpit tekniikkaan-rullahiihtokoulu

TÄRPIT TEKNIIKKAAN – Nauti rullahiihdosta yhä enemmän

Ski Jyväskylän järjestämän Tärpit tekniikkaan- rullahiihtokoulun suosion vuoksi järjestämme kaksi uutta ryhmää 7.-15.6.2021! 

HARJOITUKSET

Maanantaisin ja tiistaisin 7.6., 8.6., 14.6. ja 15.6.

RYHMÄ 1 klo 16.30

RYHMÄ 2 klo 18.00

Ryhmissä on sama harjoitussisältö.

Osallistujat saavat Tärpit Tekniikkaan-rullahiihtokoulun harjoituksiin käyttöön SWIX:n tuliterät rullasukset sekä perinteisen että vapaan kerroille NNN-siteillä:

RSRS10 Swix Roadline Skate
Luistelurullasuksi, joka sopii kaikille rullahiihdon harrastajille tasosta riippumatta. Erinomainen suuntavakaus, madallettu painopiste ja medium -vierintävastus soveltuvat erinomaisesti rullahiihdon opetteluun.

RSRC10 Swix Roadline Classic
Huippuluokan kiertojäykkyys ja suuntavakaus tuo perinteisen rullahiihtoon rullahiihtoon vakautta ja tukevuutta. Edistyksellisen painotuksensa ansiosta aloittelija pääsee helposti kiinni myös vuorohiihdon saloihin rullasuksilla!

Hiihtokoulussa on 2 valmentajaa, joten hiihtokoulu jaetaan kahteen osaan taitotason mukaan. Rullahiihtokouluun voi siis ilmoittautua mukaan omasta rullahiihtotaustasta riippumatta. Luvassa hiihtotekniikkaharjoitteita, henkilökohtaisia tekniikkavinkkejä sekä muuta rullahiihtoon liittyvää tietoa. Valmentajina toimivat Ski Jyväskylän hiihtäjät ja hiihtovalmentajat!

Ryhmiin mahtuu max. 10 osallistujaa.

HINTA: 50€

Tekniikkakouluun ilmoittautuminen sekä maksu Suomisportin kautta:

RYHMÄ 1 klo 16.30 alkaen

RYHMÄ 2 klo 18.00 alkaen

HUOM! Hiihtokoulumaksu sisältää ohjauksen sekä rullasuksien lainauksen, mutta ei seuran jäsenmaksua tai vakuutusta. Jokaisella hiihtäjällä tulee olla oma tapaturma- tmv. vakuutus voimassa. Yksi vaihtoehto on ottaa aikuisten skipassi (37€), joka sisältää vakuutuksen. Jos haluat tulla mukaan Ski Jyväskylän toimintaan, kannattaa liittyä seuran jäseneksi!

Liittyminen Ski Jyväskylän jäseneksi

Lisätietoja seuratyöntekijältä Tiinalta: toimisto@skijyvaskyla.fi tai 040-1525722

TERVETULOA!

 

Close Menu