tärpit tekniikkaan-hiihtokoulu

TÄRPIT TEKNIIKAAN – Rullahiihtokoulut elokuussa 2022

Ski Jyväskylän rullahiihtokurssit jatkuvat elokuussa. Rullahiihtokoulut sisältää kaksi harjoituskertaa, osallistua voit vapaan tai perinteisen rullilla.

HARJOITUKSET Maanantaisin ja tiistaisin kello 17.30-19.00. Kurssien aloitukset joka viikko viikoilla 31-34. Harjoitukset alkavat Laajavuoresta hotelli Scandicin parkkipaikalta. Osallistujat saavat Swixin rullasukset käyttöönsä tunneille veloituksetta! Hiihtokoulussa on 2 valmentajaa, joten hiihtokoulu jaetaan tarvittaessa kahteen osaan taitotason mukaan. Rullahiihtokouluun voi siis ilmoittautua mukaan omasta rullahiihtotaustasta riippumatta. Luvassa hiihtotekniikkaharjoitteita, henkilökohtaisia tekniikkavinkkejä sekä muuta rullahiihtoon liittyvää tietoa. Valmentajina toimivat Ski Jyväskylän hiihtäjät ja hiihtovalmentajat. Ryhmään mahtuu max. 10 osallistujaa. Ryhmä käynnistyy, jos osallistujia vähintään 5.

TÄSTÄ ILMOITTAUTUMAAN!

Rullahiihtokoulu 1.-2.8.

Rullahiihtokoulu 8.-9.8.

Rullahiihtokoulu 15.-16.8.

Rullahiihtokoulu 22.-23.8.

TÄRPIT TEKNIIKAAN – Rullahiihtokoulut kesällä 2022!

Ski Jyväskylän järjestämät rullahiihtokurssit järjestetään touko-kesäkuussa. Rullahiihtokoulut sisältää kaksi harjoituskertaa, osallistua voit vapaan tai perinteisen rullilla.

HARJOITUKSET Maanantaisin ja tiistaisin kello 17.30-19.00. Kurssien aloitukset joka viikko viikoilla 21-25. Harjoitukset alkavat Laajavuoresta hotelli Scandicin parkkipaikalta. Osallistujat saavat Swixin rullasukset käyttöönsä tunneille veloituksetta! Hiihtokoulussa on 2 valmentajaa, joten hiihtokoulu jaetaan kahteen osaan taitotason mukaan.

Rullahiihtokouluun voi siis ilmoittautua mukaan omasta rullahiihtotaustasta riippumatta. Luvassa hiihtotekniikkaharjoitteita, henkilökohtaisia tekniikkavinkkejä sekä muuta rullahiihtoon liittyvää tietoa.

Valmentajina toimivat Ski Jyväskylän hiihtäjät ja hiihtovalmentajat! Ryhmään mahtuu max. 15 osallistujaa. Ryhmä käynnistyy, jos osallistujia vähintään 5.

Maksuvaihtoehdot: Halutessasi maksaa voi myös liikuntaeduilla, kuten Epassilla. Valitessasi tämän vaihtoehdon, käytä koodia RULLASKI ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu suoritetaan paikan päällä kurssin alkaessa.

ILMOITTAUTUMISET SUOMISPORTISSA

Viikko 21:
 
22:
 
23:
 
24:
 
25:

MENNEET HIIHTOKOULUT

TÄRPIT TEKNIIKKAAN – Nauti hiihdosta yhä enemmän

Ski Jyväskylän Tärpit tekniikkaan- hiihtokoulu järjestetään taas!

HARJOITUKSET

Maanantaisin ja tiistaisin 31.1. 1.2. 7.2. ja 8.2. kello 18-19.30 max. 15 osallistujaa. 60e/50e seuran jäseniltä.

Kurssi sisältää kaksi perinteisen ja kaksi vapaan hiihtotavan treeniä.

Hiihtokoulussa on 2 valmentajaa. Hiihtokouluun voi ilmoittautua mukaan omasta hiihtotaustasta riippumatta. Luvassa hiihtotekniikkaharjoitteita, henkilökohtaisia tekniikkavinkkejä sekä muuta hiihtoon liittyvää tietoa. Valmentajina toimivat Ski Jyväskylän hiihtäjät ja hiihtovalmentajat!

Tärpit tekniikkaan hiihtokoulu on suunnattu etenkin aloitteleville hiihtäjille. Jatkokursseista lisätietoja alempana! Myös Ski Marathon-hiihtokouluun voi vielä tulla mukaan. Katso lisää täältä.

Ryhmään mahtuu max. 15 osallistujaa.

HINTA: 60€/50€ seuran jäsenet

Tekniikkakouluun ilmoittautuminen sekä maksu Suomisportin kautta:

TÄRPIT TEKNIIKKAAN-HIIHTOKOULU – IMOITTAUTUMINEN

LUISTELUHIIHTO TUTUKSI -LYHYTKURSSI 5.2-6.2.
Kahden kerran lyhytkurssi 40,00 € – Kaksi luisteluhiihdon opetuskertaa
 

Kahden kerran lyhytkurssilla käydään läpi luisteluhiihdon alkeita. Kurssi soveltuu hyvin niille, joille vapaan suksilla kilometrejä ei vielä ole ehtinyt niin paljon kertymään, mutta myös niille, joille wassu, kuokka ja mogren ovat tuttuja mutta kaipaavat vähän vinkkejä, kuinka edetä vieläkin kevyemmin ja nopeammin. Ryhmä kokoontuu viikonloppuna 5.-6.2. kahtena päivänä, kello 11-12.30.

ILMOITTAUDU LUISTELUHIIHTO -TUTUKSI KURSSILLE

PITOA PERTSAAN -LYHYTKURSSI 12.-13.2

Kaksi perinteisen hiihtotavan tuntia 40,00 € – Osallistumismaksu kahden kerran lyhytkurssille

Kahden kerran lyhytkurssilla käydään läpi perinteisen hiihdon alkeita. Kurssi soveltuu hyvin niille, joille perinteisen suksilla kilometrejä ei vielä ole ehtinyt niin paljon kertymään, mutta myös niille, jotka kaipaavat lisävinkkejä, kuinka edetä vieläkin kevyemmin ja nopeammin perinteisellä. Ryhmä kokoontuu viikonloppuna 12.-13.2. kahtena päivänä, kello 11-12.30.
 

ILMOITTAUDU PITOA PERTSAAN -LYHYTKURSSILLE

……

TÄRPIT TEKNIIKKAAN JATKOKURSSIT TAMMIKUUSSA JA HELMIKUUSSA 2022

Kahden kerran lyhytkursseilla paneudutaan syvemmin hiihtotekniikkaan. Kurssit sopivat mainiosti Tärpit tekniikkaan-kurssin käyneille sekä muille, jotka haluavat oppia lisää tekniikan saloista.  Hinta 40e/kaksi kertaa max. 10 osallistujaa. Paikkana Laajavuoren ensilumen ladun lähtöpaikka.

JATKOKURSSI VIIKOLLA 4.

24.1.- 25.1.

Vapaan tekniikan tunti 17.30-18.30
-ll- Perinteisen tekniikan tunti 18.45-19.45

ILMOITTAUDU PERINTEISEN TEKNIIKAN KURSSILLE

ILMOITTAUDU VAPAAN TEKNIIKAN KURSSILLE

JATKOKURSSI VIIKOLLA 7.

14.2. – 15.2. 

Vapaan tekniikan tunti 17.30-18.30
-ll- Perinteisen tekniikan tunti 18.45-19.45
 
 
 

HUOM! Hiihtokoulumaksu sisältää ohjauksen, mutta ei seuran jäsenmaksua tai vakuutusta. Jokaisella hiihtäjällä tulee olla oma tapaturma- tmv. vakuutus voimassa. Yksi vaihtoehto on ottaa aikuisten skipassi (37€), joka sisältää vakuutuksen. Jos haluat tulla mukaan Ski Jyväskylän toimintaan, kannattaa liittyä seuran jäseneksi!

Liittyminen Ski Jyväskylän jäseneksi

Lisätietoja valmennuskoordinaattori Millalta: valmennus@skijyvaskyla.fi tai 040-1525722

TERVETULOA!

 

Close Menu