Seuran talkooinfo

vapaaehtoistyö

Haemme jatkuvasti vapaaehtoisia talkoolaisia osallistumaan Ski Jyväskylän ja sen yhteistyökumppaneiden tapahtumien järjestelyihin. Talkootyöhön osallistuminen on erinomainen tilaisuus verkostoitua liikunnasta kiinnostuneiden muiden vapaaehtoisten kanssa sekä erinomainen tilaisuus kehittää omaa osaamistaan lukuisten eri talkootehtävien kautta. Ilman vapaaehtoisia urheiluseuroja ei nykymuodossa olisi. 

Talvella 2020 on luvassa 2 suurta suurta voimanponnistusta: maaliskuussa järjestettävät Jyväskylä Ski Marathon sekä nuorten SM-hiihdot, joihin molempiin tarvitaan noin 200 talkoolaista. Tehtäviä talkoissa on laidasta laitaan ja useampi tehtävä sopii myös perhee junioreille. Edellisen talven tapaan Jyväskylä Ski Marathonin mahdollisesta tuotosta jyvitetään 35% suoraan harjoitusryhmien toimintaan. Tuotto jaetaan suhteutettuna talkoisiin osallistuvien määrään. Tällä tuotolla voi kattaa esimerkiksi leirien omavastuuosuuksia.

Talkoolaiseksi pääset ilmoittautumaan oheisen lomakkeen kautta: Ilmoittaudun talkoolaiseksi talven 2019-2020 tapahtumiin

Lisätietoja talkoista Tiinalta (skijyvaskyla(at)gmail.com, 040-1525722 ark. 9-15)

Close Menu