Seuran talkooinfo

vapaaehtoistyö
Ski Jyväskylä on tunnettu hiihtotapahtumien järjestäjä useamman vuosikymmenen ajalta. Tapahtumat järjestetään vapaaehtoisvoimin ja tapahtumien järjestämiset ovat seuran suurin varainhankinnan muoto. Osallistumalla kisajärjestelyihin tuet samalla Ski Jyväskylän toimintaa. Kilpailu- ja tapahtumajärjestelyihin osallistumalla kartutat samalla myös hiihtoryhmän varainhankintaa. Kauden päätteeksi seuran hallitus jakaa 30% kilpailuiden tuotosta prosentuaalisesti hiihtoryhmille tapahtumien järjestelyihin osallistumisen mukaan.
 
Vapaaehtoiset ja heidän upea panoksensa ovat erittäin tärkeä osa tapahtumien järjestelyissä Tiesitkö, että vapaaehtoisena voit toimia esimerkiksi hiihtokilpailuorganisaatiossa esim. hiihtotapavalvonnassa, kirjurina, numeroiden poisottajana, mehunjakajana, liikenteenohjauksessa, kilpailutoimistossa, mediapalvelussa, kahviopalveluissa jne. Ja moni tehtävistä on sellaisia, jotka sopivat myös hiihtäville lapsille ja nuorille!
 

Vapaaehtoisten ilmoittautuminen kauden 2021-2022 tapahtumiin on nyt käynnissä, ilmoita itsesi mukaan ja vinkkaa ilmoittautumisesta myös kaverille!

Talkoolaiseksi pääset ilmoittautumaan oheisen lomakkeen kautta: https://docs.google.com/forms/d/1sGdeyPJmyp4FNSEpXJ6l5iAOPP5tBeXa58RlUk-MfHU/

Lisätietoja talkoista seuratyöntekijä Tiinalta (toimisto@skijyvaskyla.fi tai 040-1525722).

tukijat

Close Menu