Keskimaan ulkoliikunta-/hiihtokoulu

(synt.vuodet 2009-2013)

Hiihto- / ulkoliikuntakerhossa yhdistyvät leikki, monipuolinen liikunta ja hiihdon perustaitojen harjoittelu. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa syyskuusta (alk. vko 36) maaliskuun loppuun.

Syyskaudella ulkoillaan, leikitään ja liikutaan monipuolisesti eri liikuntamuotojen parissa. Mukana esimerkiksi pyöräilyä, suunnistusta ja retkeilyä! Kevätkaudella keskitytään enemmän hiihdon harjoitteluun, leikkimistä unohtamatta.

Ryhmän hinta 110 € / koko lukuvuosi tai 60€ syys- ja 60€ kevätkausi. (sis. ohjaus, materiaalit, vakuutus, kilpailuihin osallistumismaksuja 200€ asti) + seuran jäsenmaksu 15 €.

Ryhmät kokoontuvat kaudella 2020-2021 seuraavasti:

MA 18-19 Keljonkangas, lähiliikuntapaikka
TI 18-19 Halssila, Hiihtomaa
KE 18-19 Laajavuori, hiihtokeskus
TO 18-19 Tikkakoski, Länsirannan kuntolatu
 
Ryhmät lähtevät käyntiin, kun ryhmässä on vähintään 5 ilmoittautunutta. Jos ilmoittautuneita on vähemmän, osallistujat ohjataan toiseen kerholaiselle sopivaan ryhmään siksi aikaa, kun ryhmässä on tarpeeksi osallistujia.
 
Ryhmistä on lähtenyt käyntiin Laajavuoren ja Tikkakosken ryhmä. Korona-ajan vuoksikuitenkin suosittelemme, ettei ryhmä kasvaisi liian suureksi, joten jos vain mahdollista, suosi myös muualla Jyväskylässä järjestettäviä ryhmiä. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan tai kysy lisätietoja!
 
Keskimaan Hiihtokouluun otetaan käyttöön SuomiSport palvelu, jossa ilmoittaudutaan ryhmään ja harjoitus- ja jäsenmaksut maksetaan. Lisäksi palvelussa ilmoittaudutaan harjoituksiin. Palvelusta lisätietoa sähköpostitse, kunhan se saadaan käyttöön. ilmoittautuminen:
 
 
 
Seuran koronaohjeistus: Korona-ajan muistilista(1)
 
Lisätiedot: skijyvaskyla@gmail.com tai 040-1525722. 
 
 
 
Close Menu