Avoimet Nuorten Pohjoismaiden mestaruuskilpailut ja FIS-kisat Laajavuoressa 17.-19.2.

Ski Jyväskylä ja Jyväskylän Hiihtoseura järjestävät Nuorten Pohjoismaiden mestaruuskilpailut Laajavuoressa 17.-19.2. Kisoihin on saapumassa maajoukkueita Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Virosta ja Yhdysvalloista. Tervetuloa seuraaman tulevaisuuden tähtien kisoja! Yleisöllä on kisoihin vapaa pääsy. Nordic Junior Competion -kisasivut löytyvät Hiihtoliiton sivujen alta https://hiihtoliitto.fi/nordic-junior-competitions-2023/

Maajoukkeiden ulkopuoliset hiihtäjät

Pohjoismaiden Mestaruuskilpailut ovat avoimet myös kansallisen ryhmän hiihtäjille ( 2005,2006,2007 syntyneille). Kansallinen liitto valitsee ja ilmoittaa maajoukkueurheilijat kilpailuun. Suomessa maajoukkueen ulkopuoliset urheilijat (kansallinen ryhmä) ilmoittautuvat normaalisti Hiihtokalenterin kautta. Viesteissä osallistumisoikeus myös seura- tai aluejoukkueilla. Viestissä voi hiihtää myös nuorempien ikäluokkien urheilijoita, mutta yhden joukkueessa on oltava 2005-06 syntynyt.

FIS-kisat ja kansalliset 18.-19.2.

Pohjoismaiden mestaruuskilpailuiden yhteydessä hiihdetään myös FIS-kisat sekä kansalliset sarjat. Lauantain FIS-sarjojen matkat ovat samat kuin nuorten mestaruuskisoissa. Sunnuntaina yhteislähdöt FIS-sarjoissa sekä kansallisten yli 12-vuotiaiden sarjoissa. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Hiihtokalenterissa.

Close Menu