Tule toimitsijaksi kauden 2022-2023 kisoihin

Tule toimitsijaksi kauden 2022-2023 kisoihin

Tervetuloa vapaaehtoiseksi toimitsijaksi Ski Jyväskylän kauden 2022-2023 hiihtokilpailuihin ja -tapahtumiin!

Ski Jyväskylä järjestää vuosittain useita hiihtokilpailuja ja -tapahtumia, joiden toteuttamisen mahdollistavat seuramme vapaaehtoiset. Nyt etsimme uusia vapaaehtoisia tämän talven kisoihin. Liity mukaan mahtavaan porukkaan! Tehtäviä on tarjolla laidasta laitaan. Voit toimia esim. hiihtotapavalvonnassa, kirjurina, numeroiden poisottajana, mehunjakajana, liikenteenohjauksessa, kilpailutoimistossa, järjestyksenvalvonnassa, mediapalvelussa, valokuvaana, videokuvaajana, makkaranpaistajana, kahviopalveluissa, roudarina jne.

Suurimmat tapahtumamme kuluvana kautena ovat Nuorten Pohjoismaiden mestaruuskilpailut Laajavuoressa 17.-19.2. Ja massahiihtotapahtuma Jyväskylä Ski Marathon la 11.3. Järjestämme myös useita pienempiä kisoja. Katso lista tapahtumista täältä https://skijyvaskyla.fi/kilpailut/ ja ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tällä lomakkeella: https://forms.gle/vcsg6XdwoRREiopm9

Close Menu