Hiihto on muutoksessa – Oletko valmis?

Hiihto on muutoksessa – Oletko valmis?

Ski Jyväskylä järjestää valmennus- ja keskustelutilaisuuden ti 8.11.2022 klo 18 Scandic Laajavuoressa

Alustajana ja kouluttajana Suomen yhdistetyn maajoukkueen ex-päävalmentaja Petter Kukkonen

Mitä voimme oppia yhdistetyn hiihdosta? Vauhti on kovaa, jopa maamme parhaisiin hiihtäjiin verrattuna. Ja määrällisesti vain puolella siitä hiihtoharjoittelusta, mitä erikoismiehet- ja naiset tekevät. Tästä saatiin näyttöä esim. viime kevään SM-viestien ankkuriosuudella.

Mihin yhdistetyn urheilijoiden hyvä hiihtäminen perustuu; tilastot ja harjoittelunseuranta analyysin tukena. Mitä annettavaa yhdistetystä voi löytyä maastohiihdolle, kun peilataan murrosta nopean hiihtämisen ja yhteislähtöjen näkökulmasta.

Tilaisuus on avoin kaikille seuran jäsenille, mutta tarkoitettu ensisijaisesti seuran valmentajille ja ohjaajille, kilpatason urheilijoille, heidän vanhemmilleen ja henkilökohtaisille valmentajille. Lisäksi tilaisuuteen voivat osallistua kaikki asiasta kiinnostuneet.

Ilmoittauduthan Suomisportissa, jotta voimme varata oikean määrän tarjoiluja! Seuran jäsenille maksuton ilmoittautuminen koodilla SKIJASEN. Seuran ulkopuolisille osallistujille osallistumismaksu 10euroa (sis. kahvitarjoilun).

Close Menu