Ruuhimäki Circuit Rullahiihto 2.10.

Ruuhimäki Circuit Rullahiihto 2.10.

Tervetuloa mukaan Ruuhimäki Circuit Rullahiihtoon 2.10.! Ilmoittautuminen on auki hiihtokalenterissa: https://hiihtokalenteri.fi/…/02-10-2022-ruuhimaki-circuit…

Kilpailun tapahtupaikkana on Ruuhimäki Circuit -kartingrata. Hiihtotapa V, sarjat M/N 12 / 14 / 16 / Yleinen. Kunkin sarjan 3 parasta palkitaan.

Kisaformaatti

Aika-ajo: Aika-ajossa hiihdetään 1 kierros / 1,24 km, jonka perusteella hiihtäjät laitetaan 4-6 hiihtäjän finaalilähtöihin aika-ajotuloksen perusteella iästä tai sukupuolesta riippumatta. Finaalilähdöissä on 2 kierrosta, jonka jälkeen lähdön hitain putoaa pois. Tämän jälkeen jokaisella kierroksella hitain putoaa pois, kunnes voittaja on selvillä. Kilpailu käydään järjestäjän Swix Roadline Skate -rullasuksin (NNN). Verryttelyä varten omat sukset kannattaa ottaa mukaan.

Edellisenä sunnuntaina 25.9. järjestetään Teiskossa Kaanaa RollerSki Sprint -tapahtuma vapaalla hiihtotavalla Kaanaan kartingradalla. Näiden kilpailuiden yhteenlaskettujen tulosten (pisteytys) perusteella kunkin sarjan voittaja palkitaan Swix Rollerski Challenge -palkinnoin.

Ilmoittaudu mukaan!

Close Menu