Ski Jyväskylä menestyi seuraluokittelussa

Ski Jyväskylä menestyi seuraluokittelussa

Hiihtoliiton vuotuista seuraneuvottelupäiviä vietettiin Yhteinen latu -seuraseminaari nimellä Laajavuoressa 6.-7.5. Seminaarin perjantai-ilta päättyi Hiihtogaalaan, jossa palkittiin parhaita hiihtolajien seuroja ja toimijoita.

Seuraluokittelut julkaistiin seuraseminaarin yhteydessä. Seuraluokittelussa huomioidaan seurojen nuorisotoiminta, huippu-urheilu ja harrasteliikunta.

Maastohiihdon paras seura kaudella 2021–2022 oli Espoon Hiihtoseura. Espoon Hiihtoseura oli myös maastohiihdon paras nuorisoseura. Toiseksi maastohiihdon seuraluokittelussa sijoittuimme me eli Ski Jyväskylä! Lisäksi olemme myös maastohiihdon paras harrasteseura. Kolmas seuraluokittelussa oli Vantaan Hiihtoseura, joka oli seuraluokittelupisteiden perusteella myös paras kilpa- ja huippu-urheiluseura.

Lue lisää hiihtoliiton sivuilta: https://hiihtoliitto.fi/hiihtogaalassa-palkittiin-vuoden-seuroja-seuratoimijoita-ja-valmentajia/

Close Menu