Kesäduuni OP:n piikkiin: nuori, hae meille kesätöihin!

Kesäduuni OP:n piikkiin: nuori, hae meille kesätöihin!

Ski Jyväskylälle on jälleen myönnetty Kesäduuni OP:n piikkiin avustus. Tarjoamme yhdelle nuorelle (15-17v) kahden viikon kesätyön seuratoiminnan innostavassa maailmassa. Lue alta lisää ja laita hakemus tulemaan jo tänään!

Kesäduunin tehtävät

Ski Jyväskylän kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu lasten ja nuorten liikuntakerhojen ja harjoitusten ohjaaminen sekä niiden suunnitteleminen yhdessä valmennuskoordinaattorin ja muiden ohjaajien kanssa. Ohjaamistehtävien lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä päivittämään seuran sosiaalisen median kanavia sekä näkemään, mitä kaikkea urheiluseuran työntekijöiden tehtäviin kuuluu. Kesäduunin ajankohta on 6.6.-23.6. (soviteltavissa myös muuhun ajankohtaan).

Ketä etsimme?

Etsimme innostavaa, iloista ja esimerkillistä nuorta, jolla on halu ohjata lapsia ja mahdollistaa heille onnistumisen kokemuksia innostavan liikuntaympäristön kautta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta liikunnan ja/tai ohjaustoiminnan parissa, sekä lasten kanssa olemisesta. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä ammattitaitoiset valmentajamme ovat tukena ja apunasi perehdyttäen sinut työtehtäviin. Huom! tehtävään valittavan nuoren tulee täyttää 15-vuotta vuonna 2022, eikä hän saa olla 18-vuotias tuetussa kesätyössä ollessaan.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi 17.4. mennessä osoitteeseen:
valmennus@skijyvaskyla.fi.
Hakemuksen muoto on vapaa, voit lähettää joko kirjallisen hakemuksen tai videohakemuksen. Kerro meille miksi juuri sinut pitäisi valita tehtävään!

Lisätiedot

Valmennuskoordinaattori Milla Tiainen, valmennus@skijyvaskyla.fi
p. 040-1525722 tai Ski Jyväskylän toimisto, toimisto@skijyvaskyla.fi

Close Menu