Virtuaaliset Hippo-hiihdot ja hiihtoloman hiihtohaaste

Ensi viikolla vietetään hiihtolomaa Keski-Suomessa ja sen kunniaksi starttaa kaksi virtuaalihaastetta. OP Keski-Suomen kanssa toteutetaan omatoimiset Hippo-hiihdot perheen pienimmille ja kaikenikäisiä hiihtolomalaisia hemmotellaan Hiihtoloman hiihtohaasteella. Lue alta lisää ja osallistu!

Omatoimiset Hippo-hiihdot

Tervetuloa mukaan OP Keski-Suomen omatoimisiin Hippo-hiihtoihin! Ski Jyväskylä on mukana toteuttamassa virtuaalihiihtoja OP:n kanssa. Jokainen lapsi voi hiihtää valitsemallaan hiihtotyylillä ja valitsemassaan paikassa turvallisesti oman perheensä kanssa. Kaikki osallistujat palkitaan Hippo-mitalilla ja diplomilla. Ilmoita osallistujan tiedot 13.3.2022 mennessä: https://www.lyyti.in/hippohiihto22 Eikun sukset jalkaan ja ladulle – riemukkaita hiihtohetkiä!

Hiihtoloman hiihtohaaste

Ski Jyväskylä haastaa kaikki hiihtämään Keski-Suomen hiihtolomaviikolla 28.2.-6.3.2022!

Kuinka monta kilometriä ehdit hiihtää viikon aikana? Ski Jyväskylän hiihtohaasteeseen on helppo tulla mukaan!

Sivakoi Keski-Suomen hiihtolomaviikolla 28.2.-6.3.2022 mahdollisimman monta kilometriä. Ilmoita hiihtämäsi kilometrit tällä lomakkeella aina lenkin jälkeen. https://forms.gle/okNW8iU6jvsKnhxX8

Hiihdon tyylillä tai paikalla ei ole väliä. Sarjojen parhaat palkitaan, lisäksi arvontapalkintoja. Nyt osallistumaan! Ihanaa hiihtolomaa kaikille sitä viettäville!

Close Menu