Muistutus muutoksista osallistumisoikeuksiin

Muistutus muutoksista osallistumisoikeuksiin

Osallistumisoikeuksiin liittyvät säännöt muuttuivat syksyllä ja käyttöön tulivat osallistumisrajoitukset 14-v ja nuorempien osalta. Tutustu linkistä avautuvaan taulukkoon: http://skijyvaskyla.fi/wp-content/uploads/2022/02/Osallistumisoikeudet-1.pdf

Periaate on se, että kyseisen ikäiset saavat mennä vain omaan sarjaansa, poikkeuksista on taulukossa maininta (esim. oman ikäluokan sarjaa ei ole). Kilpailujärjestäjän, td:n ja tuomarineuvoston tulee tarkistaa ilmoittautumiset mahdollisten väärinymmärrysten ja virheiden osalta.

Myös lisenssit muuttuivat tälle kaudelle. Koska piirikunnallisia ei enää ole, niin nuorten-  ja aikuisten skipassilla voi mennä vain oman seuran
kilpailuun, alue- ja pm-kilpailuun, Hopeasompaan ja veteraanien
sm-kisoihin. 12v ja nuoremmat ja 65v ja vanhemmat pääsevät skipassilla kaikkii kilapiluihin. Kaikkiin muihin kisoihin muilla kuin em. ikäisillä
on oltava A,B tai Try Out-lisenssi.

Close Menu