Ski Jyväskylän uudet työntekijät on valittu

Uusi vuosi toi mukanaan muutoksia seuran työntekijöihin. Tiina Pöytäniemi siirtyy uusien haasteiden pariin ja seurassa on aloittanut kaksi uutta työntekijää.  Uudeksi seuratyöntekijäksi on valittu Henna Takala ja valmennuskoordinaattorina on aloittanut Milla Tiainen.

Henna työskentelee muun muassa Ski Jyväskylän tiedotuksen, viestinnän ja tapahtumatuotannon parissa sekä erilaisissa toimistotehtävissä. Hennan tavoittaa puhelimitse numerosta 044-2001937 sekä sähköpostilla osoitteesta toimisto@skijyvaskyla.fi tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.

Millaan voi olla yhteydessä kaikissa seuran ryhmätoimintaan ja valmennukseen liittyvissä asioissa. Millan käytössä on seuran vanha tuttu puhelinnumero  040-1525722 sekä uusi sähköpostiosoite valmennus@skijyvaskyla.fi. Parhaiten Millan tavoittaa ma-pe iltapäivisin.

Tutustu uusiin työntekijöihin

Millaisia tyyppejä uudet työntekijät ovat? Tässä työntekijöiden esittelyt heidän omin sanoin:

Henna Takala

Tervehdys! Olen Henna Takala monitaitoinen ja luova järjestötyöntekijä sekä kestävyysurheilun ystävä. Minulla vuosien kokemusta järjestömaailmassa työskentelystä ja tuon Ski Jyväskylään mukanani muun muassa viestintään, markkinointiin, tapahtumienkoordinoitiin ja erilaisiin kehittämisprojekteihin liittyvää osaamista. Työskentelen sekä seuran yleisissä tehtävissä että Jyväskylä Ski Marathonin parissa.

Ski Jyväskylän pestin lisäksi työskentelen viestintä- ja hanketehtävissä Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:ssä sekä kevytyrittäjänä.

Oma lajitaustani löytyy juoksun parista, olen nuorena juossut kilpaa Asikkalan Raikkaan riveissä ja nykyään olen polkujuoksun nautiskelija, tähtäimessä ensimmäinen ultramatka ensi kesänä. Kaikki kestävyyslajit ovat lähellä sydäntäni. Ladultakin minut voi joskus bongata, olen erityisesti jäälatujen ja kevättalvisten kantohankien ystävä.

Milla Tiainen poseeraa
Milla Tiainen

”Olen Milla Tiainen, seuran uusi valmennuskoordinaattori. Kilpailin itse maastohiihdossa pienestä tytöstä Sotkamon Urheilulukiosta valmistumiseen asti, jonka jälkeen Jyväskylään muutettuani tulin Ski Jyväskylälle ohjaajaksi. Opiskelen töiden ohella Lapin Ammattikorkeakoulussa liikunnanohjaajaksi ”pääaineena” valmentaminen, johon erikoistumiseni opintojen aikana kohdistuu. 


Olen ohjannut vuosien aikana Hippohiihtokouluja sekä Keskimaan ulkoliikunta- ja hiihtokouluja, Pikku-ja Isosomparyhmiä sekä nyt viimeisimpänä tällä hetkellä toimin Hopeasompalaisten valmentaja ja Ski Marathon koulun vetäjänä. Ympäri vuoden pyörivien ryhmien lisäksi olen ohjannut useamman tekniikkakurssin niin lumella kuin rullasuksillakin. Kaikenikäisten ja tasoisten kanssa on siis saanut jo tähän mennessä kerryttää oppeja ja innolla odotan, mitä kaikkea tulevaisuudessa valmennusurallani vielä vastaan tuleekaan!”


Close Menu