Ski Jyväskylä hakee uutta seuratyöntekijää

Ski Jyväskylä ry hakee uutta seuratyöntekijää

Ski Jyväskylä ry on maasto- ja ampumahiihdon erikoisseura, joka liikuttaa ympäri vuoden eri-ikäisiä ja -tasoisia hiihdon harrastajia. Seuran toiminta-alue on Jyväskylä ja sen lähialueet. Maastohiihdossa Ski Jyväskylä on lasten ja nuorten Tähtiseura ja keväällä 2019 Ski Jyväskylä luokiteltiin valtakunnallisessa maastohiihdon seuraluokittelussa Suomen parhaaksi hiihtoseuraksi.

Seuramme tavoitteena on saada iloiseen joukkoomme lapsia, nuoria ja aikuisia harrastamaan ja pitämään kuntoa yllä hiihdon avulla sekä tekemään yhdessä innostavia ulkoliikuntatapahtumia. Lisäksi mahdollistamme kilpasuuntautuneen urheilijan polun valinneiden nuorten kasvun kansallisen ja kansainvälisen tason kilpaurheilijoiksi. Tavoitteemme on vahvistaa asemaamme Suomen parhaana maastohiihtoseurana.

Seuratyöntekijä toimii yhteistyössä toiminnanjohtajan, seuran hallituksen, työryhmien ja vapaaehtoisten kanssa. Työtehtäviin kuuluvat seuran toimistotyöt, viestintä, valmentajien ja ohjaajien koordinointi, raportointi ryhmien toiminnasta sekä seuran tapahtumien järjestelyt, kuten toimiminen Lasten Lumipäivien ja Jyväskylä Mini Ski Marathonin tapahtumavastaavana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan hyvää yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta, organisointitaitoja, positiivista asennetta ja tapahtumajärjestelykokemusta. Eduksi luetaan kielitaito, aikaisempi kokemus hiihtolajeista ja seuratoiminnasta.

Seuratyöntekijän tehtävä on osa-aikainen ja se sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Työaika on n. 15-20 tuntia viikossa ja sovitettavissa siten, että tehtäviä voi hoitaa myös esim. opiskelun ohessa. Työ alkaa 3.1.2022. Työsuhde on aluksi määräaikainen 30.4.2022 asti. Odotamme sinulta hakemusta palkkatoivomuksen kera perjantaihin 17.12.2021 klo 16 mennessä osoitteeseen: toimisto@skijyvaskyla.fi, aihekenttään teksti ”Hakemus seuratyöntekijäksi”.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Toiminnanjohtaja Teemu Vesala, 050 5222 664 tai seuratyöntekijä Tiina Pöytäniemi, 040 152 5722

Close Menu