Ski Jyväskylän ohjaajat ja valmentajat esittäytyvät: Isosompa-ryhmä

Seuraavana vuorossa isosompa-ryhmän valmentajat Julia Korhonen ja Milla Tiainen.

⭐Miten lähdit ohjaustoimintaan mukaan? Julia: “Toimin aikaisemmassa kotikaupungissani ohjaajan/valmentajan tehtävissä Lappeen Riennossa hiihdon ja suunnistuksen parissa. Jyväskylään muuton myötä huomasin kaipaavani lasten parissa toimimista, joten päätin lähteä mukaan Ski Jyväskylän ohjaajatoimintaan.” Milla: ”Jyväskylään muutettuani ja oman kilpahiihtourani lopetettuani tuntui luontevalta ja innostavalta lähteä jatkamaan lemppari harrastustani valmentajan roolissa. Soitto Ski Jyväskylälle ja pääsin hyppäämään remmiin mukaan ”

⭐Mikä on paras valmennusmuistosi? Julia: “Kun 9-vuotias lapsi opetti minulle uuden liikesarjan koordinaatiotikkailla. On muuten haastava! Olen pystynyt hyödyntämään kyseistä liikesarjaa ohjaustehtävissä.” Milla: “Hyviä muistoja on kertynyt ja tulee kertymään varmasti paljon, mutta mieleenpainuvimmat ovat ne kun saa olla todistamassa nuorten omia oivalluksia. Ne hetket saa aina aikaan ihan super hyvän fiiliksen”

⭐Mikä on parasta lasten ja/tai nuorten ohjaamisessa? Julia: “Aitojen tunteiden näkeminen ja lapsien kehittyminen. Jokainen onnistuminen ja epäonnistuminen vievät eteenpäin!” Milla: “Parasta lasten ja nuorten valmentamisessa on oppimiselämysten luominen. Näkee heidän aidon innostuksen ja syttymisen lajiin sekä sen, kuinka he siinä kehittyvät koko ajan hurjaa vauhtia.”

Kuvassa voi olla 1 henkilö, seisova ja hiihto
Kuvassa voi olla 1 henkilö ja ulkoilu
Close Menu