Ski Jyväskylä on palkannut toiminnanjohtajan!

Ski Jyväskylä on valinnut uudeksi toiminnanjohtajakseen, 11.1.2021 tehtävässä aloittavan, Teemu Vesalan. Toiminnanjohtajan palkkauksella Ski Jyväskylän tavoitteena on entisestään tehostaa seuratoimintaa ja mahdollistaa merkittävien kisatapahtumien toteuttamisen Jyvässeudulla. Toiminnanjohtaja on edesauttamassa kilpa- ja harrastehiihdon harrastusmahdollisuuksien parantamista ja luomassa seuran kilpahiihtäjille edellytyksiä menestyä sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla.

Teemu Vesalalla on erittäin pitkä kokemus urheilun ja erityisesti kestävyysurheilun saralla ja erittäin menestyksekäs ura kilpahiihtäjänä, joten hän tuntee hyvin suomalaisen hiihtomaailman. Vesala oli, 80-luvun loppu- ja 90-luvun alkupuolella, yksi IK Falkenin menestyksekkään viestijoukkueen kantavia voimia. Seurahan voitti aikanaan useita viestihiihdon Suomen mestaruuksia. Hiihdon lisäksi Teemu Vesala on tehnyt menestyksekkään ammattilaisuran triathlonistina, ollen mm. Havajin Ironman kisassa parhaimmillaan yhdeksäs. Viime vuosina Teemu on toiminut KeuPaHockey Oy:n toiminnanjohtajana sekä yrittäjänä yritysvalmentajana.”

Olemme iloisia Teemu Vesalan liittyessä Ski Jyväskylän tiimiin ja ottamaan vastuun toiminnan edelleen kehittämisessä ammattimaisempaan suuntaan. Haasteita riittää, muttauskomme, että Teemulla on hyvät mahdollisuudet saada nostetta toimintaan ja kehittää Ski Jyväskylän brändiä jyväskyläläisessä urheiluelämässä”, toteaa Ski Jyväskylä ry:n hall. pj. Olli Porkholm.

Lisätietoja: Ski Jyväskylä ry
Olli Porkholm, hall. pj. 040-728 5534
Nina Peltonen, hall. vpj. 0400-911 831
Teemu Vesala, toiminnanjohtaja, 050-5222664

Close Menu