Ilmoittaudu Hippo-hiihtokouluun tai Keskimaan hiihtokoulun sekä Nuorten harrastehiihtoryhmän kevätkausille!

Ilmoittautuminen Hippo-hiihtokouluun on avattu. Hippo-hiihtokoulu on leikinomaista hiihdon harjoittelua perheen pienimmille, 2013-2016 syntyneille lapsille.

Keskimaan hiihtokoulun kevätkausi starttaa tammikuussa, ja mukaan mahtuu hyvin! Hiihtokoulussa opetellaan hiihtämisen perustaitoja, leikkejä ja pelejä unohtamatta. Hiihtokoulu on suunnattu etenkin 2009-2013 syntyneille lapsille.

Nuorten harrasteryhmään etsitään lisää hiihtäjiä! Ryhmä tarjoaa laadukkaita harjoituksia 13-20- vuotiaille nuorille, jotka haluavat harrastaa hiihtämistä mukavassa porukassa ilman paineita kilpailemisesta ja menestymisestä.

Lue lisää harjoitusryhmien toiminnasta: https://skijyvaskyla.fi/harjoitusryhmat/

Close Menu