Ski Jyväskylä hakee vaaaehtoisia tuleviin tapahtumiin – ilmoittaudu mukaan!

Ski Jyväskylä on tunnettu hiihtotapahtumien järjestäjä useamman vuosikymmenen ajalta. Tapahtumat järjestetään vapaaehtoisvoimin ja tapahtumien järjestämiset ovat seuran suurin varainhankinnan muoto. Osallistumalla kisajärjestelyihin tuet samalla Ski Jyväskylän toimintaa. Kilpailu- ja tapahtumajärjestelyihin osallistumalla kartutat samalla myös hiihtoryhmän varainhankintaa. Kauden päätteeksi seuran hallitus jakaa 30% kilpailuiden tuotosta prosentuaalisesti hiihtoryhmille tapahtumien järjestelyihin osallistumisen mukaan.

Ski Jyväskylä järjestää tänä talvena tapahtumat ilman yleisöä. Tämä tarkoittaa, että tapahtumiin ei myydä lippuja stadion – eikä kilpailualueille. Lasten ja nuorten kisoissa tapahtumissa on paikalla vain tarvittava määrä kilpailuorganisaatiota ja osallistujien vanhemmat/huoltajat. Tällä hetkellä voimassa on maskisuositus 15.1.2021 saakka, joka koskee myös ulkoilmassa tapahtuvia tapahtumia. Seuraamme jatkuvasti voimassa olevia koronasuosituksia. Se, että talven tapahtumat pystytään tänä vuonna poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta järjestämään, tukee seuran toiminnan jatkoa ja asemaa tulevaisuudessa. Tällä hetkellä tapahtumien järjestelyjä viedään eteenpäin normaalin kilpailukalenterin suunnitelman mukaisesti.

Vapaaehtoiset ja heidän upea panoksensa ovat erittäin tärkeä osa tapahtumien järjestelyissä Tiesitkö, että vapaaehtoisena voit toimia esimerkiksi hiihtokilpailuorganisaatiossa esim. hiihtotapavalvonnassa, kirjurina, numeroiden poisottajana, mehunjakajana, liikenteenohjauksessa, kilpailutoimistossa, mediapalvelussa, kahviopalveluissa jne. Ja moni tehtävistä on sellaisia, jotka sopivat myös hiihtäville lapsille ja nuorille!

Vapaaehtoisten ilmoittautuminen kauden 2020-2021 tapahtumiin on nyt käynnissä, ilmoita itsesi mukaan ja vinkkaa ilmoittautumisesta myös kaverille!

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi seuran toimintaan tämän linkin kautta: https://docs.google.com/forms/d/1sGdeyPJmyp4FNSEpXJ6l5iAOPP5tBeXa58RlUk-MfHU/

Close Menu