Ski Jyväskylä Summer Tour!

Vallitseva tilanne asettaa haasteita myös seuratoiminnalle. Olemme kuumeisesti pohtineet erilaisia ratkaisuja joita seurana voimme tarjota jäsenillemme sekä alueen muille hiihtäjille. Tämän tuloksena kehitimme Jyväskylän alueelle kilpailusarjan, jonka juoksu- ja rullahiihtokilpailut on mahdollista toteuttaa viranomaisten suositusten mukaisesti.

Niin kauan, kuin poikkeusolot jatkuvat, kilpailut toteutetaan turvallisesti Strava-palvelun kautta. Osallistuaksesi sinun tarvitsee vain rekisteröityä Stravan käyttäjäksi, ja käydä liittymässä Ski Jyväskylän ryhmään osoitteessa https://www.strava.com/clubs/601926. Suorituksen voit tallentaa sykemittariisi tai matkapuhelimeesi. Kilpailureiteille olemme luoneet segmentit, joiden avulla varsinainen ajanotto tapahtuu. Kilpailuun laskemme varsinaisena kilpailupäivänä tehdyt suoritukset, mutta luonnollisesti kellotus onnistuu koska tahansa!

Lisätietoja reiteistä ja kilpailusarjasta julkaisemme lähempänä tapahtumia Ski Jyväskylän Strava-sivuilla.

Close Menu