Nuorten SM-hiihdot perutaan koronaviruksen vuoksi, ei vaikutuksia harjoituksiin

Hallituksen suositukseen nojaten Ski Jyväskylä on tehnyt yhdessä Suomen Hiihtoliiton kanssa päätöksen, että nuorten SM-hiihdot Jyväskylässä perutaan. Toivottavasti pääsemme pikimmiten jatkossa kisailemaan SM-hiihtojen merkeissä Jyväskylässä!

Lisätietoa: https://www.hiihtoliitto.fi/uutiset/hiihtoliitto-on-tehnyt-paatoksia-tulevien-kilpailujen-jarjestamisesta/?fbclid=IwAR1MJPRlzZAy7xqARlva4521s7M6tB9ttmwMDHaUV-MWfvcMWKM7HIH2N9A

Olympiakomitea on tiedottanut harrastustoiminnasta: Perusterveet lapset, nuoret ja nuoret aikuiset eivät kuulu covid-19- infektion riskiryhmään. Urheiluseurojen harrastetoiminta näille kohderyhmille voi jatkua, mutta ennaltaehkäisevin toimiin on kiinnitettävä huomioita. Jos urheilijalla, valmentajalla tai huoltajalla on lieviäkin sairauden oireita, on hänen pysyttävä kotona.

Ski Jyväskylän harjoitukset on ulkona, niissä ei tapahdu lähikontaktia ja kaikilla harrastajilla on omat välineet sekä hanskat käsissä, joten emme peru seuran lopputalven harjoituksia. Jyväskylän kaupungin ohjeistuksen mukaisesti harrastajaryhmät eivät ylitä yli 20 harrastajan. Pitäkää kuitenkin hyvä huoli käsihygieniasta ja olkaa erityisen tarkkoja siitä, ettei sairaana tulla harjoituksiin.

Close Menu