Ski Jyväskylän uusi seuratyöntekijä aloittanut työnsä

Ski Jyväskylän uutena seuratyöntekijänä on aloittanut Tiina Pöytäniemi 2.1.2020 alkaen. Minna jää puolestaan äitiyslomalle 17.1.2020. Tiinan tavoitat tarvittaessa arkisin (klo 9 – 15) tutusta numerosta 040 152 5722.

Tiina on 25-vuotias juuri valmistunut liikuntatieteiden maisteri liikunnan yhteiskuntatieteiden puolelta. Jyväskylä on hänelle tuttu kaupunki kuuden vuoden ajalta, mutta juuret vievät Mänttä-Vilppulan puolelle. Tiinalle on ehtinyt kertyä työkokemusta urheiluseurakentästä muun muassa Jyväs-Lentiksessä valmennus- ja hallitustyöstä sekä Lentopalloliitolla junioriturnausten kiertuepäällikkönä. Organisointi ja erilaisten tapahtumien järjestäminen ovat siis varmasti tulleet tutuiksi!

Tiinan oma lajitausta on lentopallossa, ja pienellä paikkakunnalla Vilppulassa lentopallon junioritoiminta olikin aktiivista. Hiihtäminen on Tiinalle mieluinen liikuntamuoto, Vilppulassa asuessaan hiihtolenkit kuuluivat säännöllisesti ohjelmaan. Tiina pelaa edelleen lentopalloa harrastuspohjalta, ja varmasti jatkossa Tiinan löytää suksilta myös Jyväskylästä!

Tiina vastaa seuran ohjaajien ja valmentajien koordinoinnista, rekrytoinnista ja perehdyttämisestä. Lisäksi Tiinalla on koordinointivastuu lapsille ja nuorille suunnattujen tapahtumien, kuten lasten lumipäivien, koulujen välisten hiihtokisojen osalta. Myös erilaiset toimistotyöt ja juoksevat asiat kuuluvat Tiinan työtehtäviin.

Tiina kertoo odottavansa innolla uutta työtehtävää, ja erityisesti meihin seuran väkeen tutustumista ja heidän kanssaan töiden tekemistä! Hän kertoo, että on myös mielenkiintoista päästä tutustumaan maastohiihdon lajikulttuuriin sekä Ski Jyväskylän seuratoimintaan.

Iso kiitos Minnalle ja tervetuloa Tiinalle Ski Jyväskylään!

Close Menu