SKI JYVÄSKYLÄ HAKEE AIKUISTEN RYHMÄN VIIKKOVALMENTAJAA

Ski Jyväskylä on Jyväskylässä toimiva maasto- ja ampumahiihtoseura, joka tänä keväänä luokiteltiin Suomen parhaaksi maastohiihtoseuraksi. Liikutamme niin lapsia, nuoria, aikuisia kuin mastereitakin harraste- ja kilpahiihtotasolla. Aktiivijäseniä seurassa on noin250. Seura on saanut alkunsa jo 1977 osana Huhtasuon Kisaa, ja se on tunnettu aiemmin myös nimellä Huhtasuon Hiihto 2000. Vuonna 2016 seuran nimeksi tuli Ski Jyväskylä.

Ski Jyväskylä hakee 1-2 aikuisten valmennusryhmän viikkovalmentajaa. Myös leirivalmennus on mahdollista. Hakijalta edellytetään maastohiihdon lajituntemusta ja valmentajataustaa. Omahiihtotausta katsotaan eduksi.

Työaika: Osa-aikatyö, keskimäärin 5 tuntia viikossa.  Lisätunteja mahdollista saada lasten ja nuorten ryhmien ohjauksesta ja valmennuksesta. Työ sijoittuu pääasiassa arki-iltoihin 17-20 väliselle ajalle, myös viikonlopputyö on mahdollista. Tarkemmat työajat sovitaan erikseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Hakemukset: vapaamuotoiset hakemukset 28.7.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen skijyvaskyla@gmail.com. Haethan nopeasti, sillä voimme täyttää paikan jo sopivan hakijan löydyttyä!

Lisätietoja: Minna Truhponen, 045-6174555 (ma-pe 9-15, ei 1.-16.7.), skijyvaskyla@gmail.com

Close Menu